söndag 5 augusti 2012

Hej och Godmorgon!

Ni alla har sovit gott hoppas jag! Det har denna familjen gjort. Vaknade sent....trodde jag När jag kollade på klockan var hon sju. Men vid det laget hade min söta dotter oxå vaknat och var sugen på att hennes mamma skulle gå ner,så det var bara att krypa ner under en filt på soffan och gosa en stund.
Nu sitter jag här med mitt kaffe och snäckan lägger pärlplattor bredvid mig.
Idag är det sista dagen på hennes sommarlov,imorgon börjar hon fritids! Va min lilla fis börjar fritids,kan knappt fatta det. Om 2 veckor börjar hon skolan,hon längtar som bara den ska ni veta! Nya kläder är inhandlade,det är ju ett måste när man ska börja skolan.
Jag visade henne foto på mig när jag började skolan,jag var snygg som tusan ska ni tro! En dress med blus och shorts,vit i grunden och med ananaser på! En tofs i håret som var satt på sidan. Haha! Herre min ge säger jag! Men jag minns hur fin jag tyckte jag var.  Min dotter skrattade gott åt fotona på mig....kan inte förstå ALLS varför! Haha! Men vad roligt det var att sitta och titta på dessa gamla bilder.

Idag ska vi på "utfärd",hämta lite mer saker till uterummet och då passar vi på att hämta upp killarna. Sen ska de vara hos oss i 2 veckor,ja det blir inte riktigt 2 hela veckor för min store son ska ha säsongens första innebandy cup 8-9 så han åker tillbaks till pappa den 8e,lillebror åker den 10e då de ska på Tosselilla den 11e.
Men innan dess så är det ju spökvandring för mannen,mig och grabbarna den 7e,ska bli riktigt roligt! Vet en vän som skulle vilja vara en fluga på väggen! Eller hur Ewa!
Sen den 11e åker jag,mannen och snäckan till Öland,vi får ju oxå ha lite skoj madens killarna roar sig hos pappa :-)
Nu ska jag hoppa i duschen,sen ska jag vika tvätt eller vänta jag tar tvätten först!

Önskar er en trevlig söndag!

4 kommentarer:

 1. Hahahahaha buuuuuuuu ;) Kissa inte på er nu :)

  Kram Och jaaa man är stor när man börjar skolan :)

  SvaraRadera
 2. ja vilka roliga kläder man hade när man var liten ;)

  SvaraRadera
 3. Sv: Tack ska du ha!

  Det känns inte alls bra, men jag vägrar ge mig, bara för att det finns personer som fortfarande har en mentalitet värre än hitler själv så tänker inte jag ändra på den jag är! :)

  Kram

  SvaraRadera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis