lördag 18 augusti 2012

Har ju

Glömt att berätta ang min bukett som jag fik i måndags...den var ju från Gunnan. MEN hon hade angett att den skulle levereras den 19 aug,så hon tog kontakt med dem som bad så mycket om ursäkt och menade att jag skulle få en ny bukett men att den kommer levereras lördagen den 18 aug,alltså idag. Hoppas den kommer innan jag ska bege mig mot jobbet :-)

Har även ordnat så jag kan smitta från jobbet redan vid 1 snåret imorgon,detta tack vare att M kan börja en 1 istället för 2 så jag få ge lite rapport när hon kommer. Tak snälla!
Så jag hinner äta lite tårta med ALLA mina barn för en gångs skull på min födelsedag och det gillas av mig!

Nu ska jag ladda upp melodikrysset brickan och lite mer kaffe!
Ha en bra dag,kram

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis