onsdag 8 augusti 2012

Håll i hatten

För det blåser friska vindar idag! Klockan ringde 4,30 för att kolla så att sonen var vaken,när jag kom ner satt han vid datorn och drack lite yoggi. När han och mannen körde så gick jag upp och la mig igen somande om lite sådär hackat eftersom sonen ringde ett par gånger på resan,men det var jag som ville han skulle göra det! Hönsmamma kanske?! Men det är ju så man vet inte vad det är för personer ute vid den tiden när han skulle åka,klart många som ska till jobbet men mycket annat också kanske.
Igår när vi var på spökvandringen så kan jag berätta att killarna var super rädda och nervösa....ja ÄVEN jag! Haha! Var ju lite annorlunda sedan jag gick den sist,men jag var lika rädd! Haha!

Vid lunch idag ska jag till en jobbarkompis på fika,eller hon är en äldre vän än så,vi har känt varandra sedan vi pluggade på komvux ihop 08. Hon blev färdig syrra i våras ( nej jag är inte syrra,uska). Hon behöver lite pepptalk!

Nu ska jag dricka kaffe. Sen hänga tvätt.

Kram

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis