tisdag 28 augusti 2012

Godmorgon

Nu är snäckan lämnad i skolan och jag sitter med mitt kaffe. Är ganska seg än efter lördagens super trevliga kräftskiva. Tyvärr blev det ingen brännboll det började regna innan maten,sedan gick klockan och då var det ingen som var så super sugen direkt,jo barnen! Men vi får ta igen brännbollen en annan helg.

Jag var ju nere på AF igår och det var ju som jag sa att det inte är "lönt" att sätta igång processen,men jag var välkommen i mars om jag inte vill vara kvar efter min provanställning,men jag tackade vänligt och sa att jag kommer inte tbx! Haha! Men jag måste säga att han jag fick prata med var mycket trevlig.....kanske bara för att det var första gången jag var där nere. Hade kanske inte tyckt de var trevliga om man varit inne i deras system som inte är till någon "hjälp" alls.

Nä nu ska jag ta en sista kopp kaffe och sedan bege mig mot Karlshamn en sväng!

Kram

1 kommentarer:

  1. hmm... ska nog sätta igång en kopp här.:)

    sv:Vad kul! Då kanske jag kan gå på nästa. Men trist om det blir som denna att man lägger en massa pengar och sen inte kan gå. Får se men hade varit skoj! Kram!

    SvaraRadera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis