tisdag 7 augusti 2012

Godmorgon!

Snor trött och ville bara strypa tupp f#n! Haha! Brukar bli pigg efter en stund uppe men det känns segt denna morgon,men jag blir nog piggare på jobbet!
Idag hämtar familjen mig,sen ska vi till svärisarna och lämna snäckan och äta lite tänkte jag,sen hem och sen kl 22 ska mannen,jag och killarna på spökvandring på bäckaskogsslott....buuu! Kommer bli sjukt roligt! Har laddat upp med lite spökhistorier som vi ska ta i bilen :-) måste ju värma upp killarna! Slutar väl med att jag sitter och håller på att kissa på mig som sist jag var på det! Haha!
Ni får gärna skriva nån liten spökhistoria om ni har någon på lager :-)

Imorgon ska stora sonen åka till pappa,för att ha innebandy cup ons,tors och han ska åka från stan 5,24 så han ska upp senast 4,20! Ska bli spännade och se hur man som 14 år och vänt dygnet helt reder det! Hehe!

Nu ska jag byta buss. Puss o kram

1 kommentarer:

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis