torsdag 16 augusti 2012

Godmorgon på er

Alla finingar! Hoppas att ni sovit gott!
Jag skulle jobbat dan idag,men det var + på usk sidan så chefen frågade om jag var sugen på en semester dag,och det var jag :-)
Så nu sitter jag här och har lämnat snäckan på fritids och druckit mitt morgon kaffe och ätit en smörgås. Tittar ut och ser att himmelen är alldeles blå! Nice! Så det blir till att grilla fläsket lite! Haha!
Igår hade mannen varit super duktig och satt upp dörr partierna och ramen till de fasta fönsterna som ska på plats idag,sen ska det börjas sättas panel,måste ju ha väggar till nästa lördag. Igår bokade jag bord och bänkar fik det till ett kanon pris fre-mån för 200 kr,super billigt! Det var 2 bord som är 220 långa och 4 bänkar där man kan sitta 10 pers på varje.

Nä nu ska jag fortsätta med mitt kaffe!
Kram

1 kommentarer:

  1. Sv: Tack så jätte mycket, det värmer!

    Hoppas du får en fin dag!

    SvaraRadera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis