tisdag 21 augusti 2012

Godmmorgon

På er! Nu märks det att det går mot mörkare tider,märkt när ja gick upp 4,40....känns sådär. Jag menar vi har knappt haft någon sommar!
Samtidigt gillar jag när det mörknar tidigt för då får jag tända mina ljus! Massa ljus och det är så mysigt! Sen är det 'lättare' att vara 'fönster kikare'! Jag menar när man är ute o går på kvällarna tycker jag det är kul att 'titta' in hos folk. Hehe! Men ni förstår nog hur jag menar.

Idag är det snäckans andra skoldag och hennes pappa ska följa med henne. Så det blir bara mellan 8-10 idag med,sen imorgon så börjar det på riktigt. Då ska hon vara på fritids både före och efter skolan. Men det ska nog gå bra.

Nu ska jag byta buss.
Hoppas ni får en bra dag.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis