måndag 6 augusti 2012

En måndag som

Om några timmar är över,kom hem från jobbet för drygt en timme sedan,varmt och kvalmigt och klibbigt värre är det. Molnen är gråa och regn tunga. Men jag har sol i sinnet och en familj som jag älskar!
Idag var det snäckans första dag på fritids,mannen skulle lämna henne 6,30, han åkte där ifrån 8,00. Hon hade inte varit ledsen eller så utan bara väldigt blyg! Sötlöken!
Mannen gav de hans nummer så de skulle ringa om det inte alls gick,men det hade inte varit några problem alls! Så det var en super mallig dotter som log stort och hade en MASSA att berätta när jag kom hem! Men nu när jag kom hem så var det inte länge mina <3 an ville vara hemma,nix de skulle iväg och fiska! Så nu sitter jag här med min dator och gör inte så mycket! Hehe!

Mer har jag inte att skriva just nu!
Kram

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis