torsdag 12 juli 2012

Shit vad

Trött jag kan bli på en del vänner!!
Har en vän som är utomlands för tillfället och har det gott med familjen. Men trots det så är hon aktiv på Fb (förstå mig rätt INGET fel med det!) lägger in bilder på ditten o datten. Igår kommenterade jag en av bilderna med ngt i still  det är ju f*n vad du är på fb....du har ju semester! Och jisses vilket pådrag det blev för det! Snacka om att en del inte kan läsa mellan raderna eller ta en kommentar med en klack spark och se ironin i en kommentar!! Ja herregud säger jag!! Hade jag vetat att det skulle bli så känsligt så hade jag GIVETVIS inte kommenterat...och speciellt inte på det sättet!!

Nuj ska jag dricka mitt kaffe och sedan ska vi påbörja ramen till uterummet eller mannen ska göra det jag ska jobba :-) Ska bli spännande och se hur långt han kommit när man kommer hem!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis