torsdag 19 juli 2012

Regnet det bara öser ner!

Riktigt bajs på pungen väder! Tror fasen inte att det blir någon sommar alls i år.......men det är bara att gilla läget.
Gick här hemma sjukt uttråkad,finns inget man kan göra direkt! Visst plocka lite innen men det gör man mest hela tiden känns det som. När det plötsligt skog mig! Jag ska ju till fina K och snacka skit och dricka vin! Det kändes genast lite bättre i min kropp! :-)
Mannen är iväg och köpet lite mer brädor till uterummet,men med tanke på vädret så kommer han inte börja lägga golv och sätta upp limträ balkarna och tak stolarna,men det kommer ju en helg med förhoppnings vis uppehåll ;-) visserligen ska jag jobba hela helgen men det är nog mannen glad över! Slippa ha chefen hemma! :-)

Nu ska jag ta lite kaffe!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis