fredag 20 juli 2012

Ni kära läsare

Som vid detta laget vet vad jag gör vid denna tiden när jag är ledig eller jobbar kväll,ni vet ju att jag sitter med mitt kaffe! :-)
Vaknade 7,40 av att grannen bankade sina mattor!! Va fasen!! Kan man inte vänta till iallfall 9 snåret?!
Jag brukar säga till barnen när de vill ute innan 10 att ni får vänta till iallafall halv 10. Men nä minsann ut och hoppa studsmatta vid halv 8!! Vi har studsmattan mot grannen som bankar sina mattor!! Nä skämt o sido,men 7,40 är väl LITE tidig att banka mattor!?
Idag har jag ett kvällspass,imorgon dan...missar mellokrysset,söndag kvällen,då kommer även mina älskade killar!! Som jag har saknat dom!

Nu ska jag väcka min snäcka så hon kan se sommarlov!
Kram

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis