söndag 15 juli 2012

Nämen

Godmorgon! Allt bra? Allt är bra här och jag har sovit gott!
Sitter med en kopp kaffe och funderar på lite ditten och datten,bla så ska jag rensa ut bland mina vänner på FB,förstår inte varför jag ska ha kvar dig som plockar bort mina kommentarer....eller rättar sagt min kommentar,sen åker några till,behöver inte ha såna som jag aldrig skriver till eller kommenterar.
Idag ska vi fortsätta med altanen och uterummet, ramen ska sättas på plats idag. Den kom ju inte på plats igår efter så det skulle grävas lite mer! Så maken han har grävt och grävt.
Och jorden som är upp grävd ska en vän till oss komma och hämta med sin lastare så vi slipper att asa på det på släpet och köra till tippen. Det ända han ville ha var lite middag och en gammeldansk,så givetvis ordnar vi det :-)

Imorgon+tisdag är det jobbe dagar,sen ledig ons,tors,sen jobbar jag helgen. Mannen ska passa på att ha lite "kalas" för sig på lördag,passar mig bra så "slipper" jag stå med det. Jag tycker det är så tråkigt med kalas och sånt! Nej nej inte för mina barn men för oss vuxna...därför har jag inte kalas för min del....det är bara mannen som är i "behov" av det ;-) Men jag vill mer än gärna ha presenter!


Nu ska jag fixa lite frukost till mig och dottern.


Kram

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis