onsdag 11 juli 2012

Men godmorgon

På er där ute! Har ni sovit gott? Jag har sovit ganska bra.
Nu sitter jag här med mitt kaffe och små fryser,jepps jag fryser och tycker det är ruggigt både ute och inne,skulle lätt kunna sätta en liten brasa :-)
Idag så ska projekt bygga uterum påbörjas...om det inte regnar som jag ser att det gör nu! Men vi hoppas iallafall på att vi kan få upp taket inom det snarast så kan vi sitta där oxå under vår kräftskiva. Optimala hade ju varit att bli klar tills slutet av aug då vi ska ha kräftskivan och som Gunde säger ingenting är omöljigt! Men vi är "nöjda" om stommen o taket är på plats. Sa till mannen att det skulle inte förvåna mig om du får tid för op nu inom det närmaste bara för att detta ska fixas! Men skulle det ske så är det bara att gilla läget.
Idag ska vi upp och hälsa på på snäckans fritids + att lämna ett usbminne på hennes gamla avdelning så hon kan få lite foto från sin tid där :-) Se om där är ngt jag kan tänkas dela med mig av.....är ju lite reserverad med att lägga ut bilder här. Mest för att jag inte vet hur jag stämplar dom,men det vet kanske ni var jag kan göra det?!
Annars står det inte så mycket på schemat hos oss,ska jobba imorgon och på fredag sen har jag en ledig helg. Ska försöka komma inom en vän utan för stan och hämta mitt Per Morberg vin,så ska jag kanske testa och mysa med honom på fredag eller lördag....Ska bli spännande och se om han imponerar på mig...om han vet vad jag vill ha,eller om han bara är ego och kör sitt race. Det vet man aldrig ;-)

Har jag berättat att jag ska göra en cover up på min gamla tatuering?! Min "tonårs synd" från -96 ska få ett nytt ansikte! Kommer att dela med mig av en före och efter bild när det är dax,har inte spikat datum än.....har varit lite "rädd" pga av sommar vädret som vi då INTE har! HaHA! Men visst det kan smälla till och bli varmt...så ska väl avvakta till slutet av aug början på sep. Hade från en början tänkt att göra denna som en cover up,fast utan det gröna mellan de svarta spröten....men tatueraren  ritade om den helt och tror att den blir bättre på mig!Nu ska jag väcka min dotter.
Kram på er!

1 kommentarer:

  1. Morbergs vin är helt underbart gott :) Måste nog köpa hem fler flaskor :)

    Kram

    SvaraRadera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis