söndag 22 juli 2012

Idag kommer

Mina älskade killar!! Saknar dom tok mycket!!
Visst det dröjer till efter 22 tills jag får krama dom,jag har ju ett kvälls pass att göra. Men det går nog bra!!
Idag så slipper jag se gråa moln och en massa regn droppar...det är blå himmel och SOL!!
Igår kväll så blev mannen klar med nya golvet till uterummet,fint blev det!! Sedan var vi hos grannarna och spelade plump och hade det trevligt,gott med goa vänner håller ni inte med?! Gissa vem som VANN!? Givetvis var det JAG!! Hehe!! Min stackars man förlorade!! Men det "behöver" han...han brukar bli så mallig när han vinner och förlorar....så detta behövde han :-)

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sedan hoppa in i sprinklersystemet!
Kram på er

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis