måndag 2 juli 2012

Hualigen

Vad jag har sovit knas! Har vaknat och tittat på klockan hur många gånger som helst,varmt har det oxå varit inatt. Men jag vill inte gnälla nu när solen äntligen är framme! För det är ju så underbart!!
Igår målade jag fönster och träpanelen som vi har på söder sidan vid köket,får ju passa på när det inte regnar! Hade ju varit för jäkligt om man inte lyckas få det färdigt detta året ;-) Så jag har lite panel att färda på framsidan,sen är det dax att maskera fönster och måla dom! Sen är det färdigt! Och då ska jag inte måla förrens om 5 år :-)
Igår kväll efter att jag målat klart så landade jag i soffan och kollade på film, Prime Time och A thousand words. 2 filmer jag kan rekommendera.

Nu ska jag dricka lite kaffe för att sedan göra mig redo för ett kvällspass.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis