tisdag 24 juli 2012

Godmorgon

På er där ute! Solen skiner och det ser ut att bli varmt idag igen,SKÖNT! Så idag ska vi åka till stranden och bada...eller barnen ska bada mamma ska sola! Eller så blir det sol o bad hemma,men jag vill iväg. Får väl muta barnen med glass på glassbåten ikväll :-)
Men innan det ska bli sol o värme för mig så är det KAFFE som gäller,älskar kaffe men det vet ni ju redan vid detta laget! Hehe! Och det smakar extra gott när jag får sitta i lugn och ro helt tyst.....som nu! :-)
Inatt drömde jag om pappa, älskade pappa vad du fattas mig! Skulle göra allt att få höra dig prata om facket,ditt jobb....ja allt så du brukade snacka om!
Imorgon fyller mannen år,jag jobbar kvällen så han o barnen får mysa själva här hemma. Får väl mysa till det lite extra till helgen!
Nu ska jag dricka mitt kaffe!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis