söndag 1 juli 2012

Godmorgon

Denna regniga söndag! Ja vad gör det att det regnar?! Vi är ju så vana vid att det regnar så man blir ju förvånad om det inte regnar! Nej kanske inte riktigt men nästan.
Igår var vi ju iväg hela dagen och det var så  jäkla skoj! På dan så var det 5 kamp,vi blev in delade i lag,där vi skulle utföra 2 moment i golf,chippa så många bollar inom ett område,putta i 3 hål lägsta score räknades (för er som känner mig och mitt tålamod när det gäller golf kan jag säga....jag höll mig lugn ;-) ),sen skulle vi spruta ner 10 cola flaskor med en vatten pistol (det var dottern grym på,tog nu själv 20 poäng till vårt lag) sen skulle vi kasta golfbollar i tre ringar,kasta pingisbollar i muggar (ni vet BB deltagarna fördrev tiden med det), det hela slutade med att mitt o snäckans lag kom på andra plats och mannens lag kom sist! Hehe!
Det var fritt med korv,burgare,dricka,kaffe,bullar och godis.
Solen sken och det var suveränt nice! Sen var det hem och duscha och byta om och fixa facet för att sedan infinna sig på golfrestaurangen igen,där slöt vi upp med trevligt sällskap.
Vi skulle ha vinprovning,det var facket som hade köpt in det. Så vi fick 3 viner som vi skulle testa. Ja vad säger man jag är ju ingen vin kännare,men tyckte mer om det ett av de tre. Lyckades pricka in 1 poäng, madens min man som inte dricker vin prickade in 3 rätt!! Det var 11 st som hade 3 rätt så det blev lottdragning,då blev det inte mannens namns som ropades upp....men jag hade velat att han skulle fått priset!! För vet ni det var en hink med rengörings medel!! Gissa vem som skulle få sköta städningen här hemma om han vunnit det!! Haha!Sen var det dax för maten,italiensk buffe och det var så gudomligt GOTT!! Kan med handen på hjärtat säga att det var länge sedan jag åt så mycket!
Men det dansade jag bort sen ;-) jag är inte den som har svårt att bjuda på mig själv! Det var en riktigt trevlig kväll!
Och det var inte för mycket att dricka utan precis lagom,så man är pigg idag.
Jag hoppas att det snart blir något likande igen....och att företaget nu förstått att det kommer mer folk när respektive får hänga på!
För jag har morrat lite över att inte respektive ens fått erbjudande över att följa med om man betalar sin biljett själv och det visade sig att det var många som tyckte som jag på den punkten! Så kanske har nu deras chef fått upp ögonen vad det gäller.

Nu ska jag dricka lite kaffe. Kram

1 kommentarer:

  1. Låter verkligen som en trevlig dag!
    Ha en fin söndag!

    SvaraRadera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis