måndag 16 juli 2012

Glömde

Skriva om en dröm jag hade inatt! Riktigt obehaglig var den.
Jag med hiss "skräck" får på mina jobbe dagar först åka en en våning till omklädningsrummet för att sedan åka upp till tolfte våningen där vi håller till nu på sommaren annars är det bara plan 11. Inatt drömde jag om dessa djävulska hissar....som så gott som lever sina egna liv.
Jag hade tryckt för att hissen skulle komma,pilen lös grön och tanten sa: Hiss 4 ankommer på vänster sida,snabbt som ögat kastade jag mig in i hissen,men där föll jag handlöst rakt ner!!!
Gissa vem som vaknade med ett ryck inatt! Hualigen säger jag bara! Gissa vem som kikade extra noga idag INNAN jag klev in i någon hiss!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis