onsdag 4 juli 2012

En underbar

Kaffe doft sprider sig i huset och speciellt i köket,underbart! Som jag längtar efter kaffe!
Det blev sängen tidigt igår,redan vid 20,30 la snäckan o jag oss det var riktigt skönt,tror jag behövde det.
Snäckan är på dagis,de näst sista dagen innan det är dax för sommarlov,de 2 sista dagarna som min "Bebis" är liten och ska lämnas på just dagis!!?? Shit liksom!! V 32 ska hon lämnas på fritids!
Jag "märkte" även igår att hon börjar bli stor.....hon och en kompis cyklade runt vårt kvarter,inte bara gatan upp o ner som jag bara låtit henne göra innan.
Imorgon är jag ledig har ett ärende på fm,lite hemligt än men jag berättar om det sen :-),sen på em/kvällen ska vi bege oss på lite marknad....tror jag iallafall! Haha!
Idag ska jag även göra en polisanmälan på en säljare på tradera,vann ett par skor den 14 juni och har fortfarande inte fått dom! Den 19 juni så svarade hon på ett mail och skrev att hon suttit vak och att skorna skulle skickas med schenker samma dag,det var helt ok för mig.Men när det inte kommit några skor eller mail från säljaren så fick hon neg den 29 juni och inte ens då mailar hon mig! Hon har inte ens "svarat" på omdömet.
Efter lite funderande så har jag bestämt mig för att inte var snäll längre! Utan idag ska jag göra en polisanmälan,mailade henne även igår,där jag skrev att hon då fått neg av mig,men att det inte kunde förvåna henne. Att jag vill ha tbx mina pengar och om detta inte skedde så kommer jag polisanmäla henne.
DÅ svarade aset!! Här har ni svaret!!


Jag är hemskt ledsen men jag kan inte rå för postens slarv. Självklart ska du få tillbaka dina pengar... anledningen till att jag inte kunnat svara dig beror på att jag legat sjuk, inlagd!! Hoppas att skorna kommer fram ändå! 

Givetvis svarade jag med att jag har betalat frakt för schenker och av dom får man kolli nr att följa och att hon då mest troligt inte skickat skorna eller kanske valt posten. Men om hon nu valt annat fraktsätt skulle jag uppskattat att få den informationen!

Tycker det är "fantastiskt" att en människa kan ha oturen och drabbas av då anhörig som blir sjuk så man får sitta vak...vilket är tragiskt givetvis!! Men sen att hon själv bli inlagd! 
Tror mer att hon är en sån som säljer och har kass ekonomi och använder pengarna och kan inte lösa frakt...kanske skiter hon i att betala sin faktura på tradera oxå! Något skumt är det ju eftersom hon inte svarar på alla dessa mail förrens jag skriver jag ska polisanmäla henne!! Nä tvivale för sådana traderare!!

Nu ska jag dricka mitt kaffe!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis