söndag 17 juni 2012

Underbara söndag

Och jag har redan varit igång ett tag med att hänga tvätt och dammsugit och torkat golven.  Så nu satte jag mig i soffan med en kopp kaffe och känner mig rätt 'nöjd',visst inte för att det inte 'händer' mer från min sida,för jag ska klippam gräset medens mannen min målar. Vi/han ska ta vindskivorna minst 2 gånger till....liften ska lämnas imorgon eller om det var dåligt väder kunde vi lämna den på tisdag. Men jag är ju sån att det ska bli klart snabbt och lätt för då kan man 'slappa' och tänka ut nästa projekt....eller rent av bara njuta av tillvaron och känna sig sjukt nöjd med de projekt som är avslutade.

Nu ska jag njuta av mitt kaffe och sedan väckan min familj.
Kram

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis