onsdag 27 juni 2012

Onsdags

Morgon sitter här med en ost macka och en kopp kaffe, natten har snäckan sovit gott. Det var min tur att sova knas.....mina tankar har gått till familjen som mist sin pappa. Jag vet hur jäkla fruktansvärt det är! De togs ifrån oss allt för tidigt!
Sen att jag och mina syskon är "vuxna" så ska man inte behöva mista sin pappa endast 60 år gammal.
Han som gick bort igår lämnar sin fru och deras 7 åriga dotter......sjukt orättvist!

Idag är det ett kvällspass för mig som gäller,lika så imorgon och på fredag är det ett dags pass som gäller. Lördag ska mannen och jag iväg med hans jobb på italiensk afton,ska bli trevligt att få klä upp sig lite och slippa prickarna här hemma! :-)
Men innan det är dax för jobbet så ska vi in och köpa nya stolar till vårt förtält,sen ska vi ha en ny kant trimmer till gräsmattan. Så det blir en lite utflykt med familjen,även om en av oss får sitta i bilen med snäckan.....är ju inte lämpligt att ta med henne in i butiken vi ska till.
Jag vet att det finns de som låter sina barn gå med in på ica och vad det nu kan vara för butiker.......och det tycker jag är rent för jäkligt! Min fråga till de föräldrarna är: Hur tänkte du/ni nu?! Vet ni hur allvarligt sjuk en vuxen som ej haft vattkoppor kan bli?! Sen skulle jag fortsatt att morra!

Nä nu ska jag ta ett varv med snabeldraken innan familjen ska iväg!

Kram

2 kommentarer:

  1. Jag säger detsamma angående vattkoppor, vi gjorde samma, en fick sitta kvar i bilen med sonen när han hade det!

    SvaraRadera
  2. Skickar bara in lite onsdagskramar och hoppas kopporna lugnat sig nu <3
    Kram finaste

    SvaraRadera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis