söndag 10 juni 2012

Nu så ska jag

Försöka skriva lite om vår resa!
Åkte den 2 juni från Sturup,det hela gick lätt och smidigt,äldsta sonen blev visiterad efter säkerhets kontrollen.....han blev nervös som bara den,men killen informerade om att den pep när han gick igenom pga av han blev "utvald" i en stick kontroll.
Sen blev det lite väntan innan vi fick gå ombord på planet,handlade lite i taxfreen och tog oss lite att dricka medan vi väntade,barnen tjabbade bara lite med varandra! ;-)
Snäckan var väldigt spänd och hade 100 tals frågor om flygningen.
Flygresan gick snabbt och smidigt,det var "bara" mannen,barnen och Gunan som drabbades av lock för öronen.Det höll i sig länge för mannen och Gunan.


3 juni fyllde Gunan 60 år,det firades med skön sång av mig och baren på morgonkvisten :-) och givetvis paket utdelning. Det blev häng vid poolen,en massa bad och sol.
Vi åt födelsedags middag i hotell restaurangen,men nja maten där var ingen hit,men tårtan var desto bättre!4 juni så var det lite kallare,ca 25 grader. Vi tillbringade några timmar på förmiddagen vid stranden.....vi kan ju inte åka hem utan att badat i havet menade Gunan. Men det valet var inte jätte poppis hos barnen...eller ska jag säga hos snäckan,hon är orolig för det här med hajar.


En kvälls bild från en av våra kvälls  promenader,med Balakan bergen i bakgrunden.Skriver lite mer senare,ska hänga tvätt nu!
Kram

1 kommentarer:

  1. Välkommen till den Svenska kalla sommaren :-) Ser att ni har haft det underbart och nu längtar vi bara tills det är vår tur att resa. Jag vill dock se många fler bilder från resan ;-) / Kram så hörs vi.

    SvaraRadera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis