onsdag 20 juni 2012

Jag hoppas att ni alla sovit gott,önskar jag kunde säga att jag sovit gott....men det har jag inte gjort. Vaknat många gånger och det har känts som jag ska missa något idag. Vet inte vad det skulle kunna vara,bilen kanske men den ska mannen lämna strax. Äh skit samma,jag kan sova imorgon,då behöver jag inte gå upp förrens vid 8.
Imorgon är det snäckans sista midsommar fest på förskolan och nästa vecka är det hennes sista vecka på förskolan ever! Sen ska hon börja på fritids v 31-32 ska hon börja där.
Vår lilla tös har plötsligt blivit en skol tös!
Mitt mamma hjärta kom plötsligt över att jag inte har några "små" barn längre! Alla 3 är stora och är 3 självständiga och starka individer. Som knappt "behöver" sin mamma mer! Haha!
En kollega sa härom dan: Ja snart kommer du ha så mycket tid till annat,vad ska du då hitta på?!
Ja det är frågan vad ska jag då hitta på?! Hehe!
Vid de lägena är det väldigt viktigt att man ha en bra relation till sin man...jag menar så man kan umgås med honom och kanske hitta ett intresse ihop med honom. Hm men det är ju några år till innan snäckan är så pass stor så hon inte är hemma så mcket,men ett tu tre så är den tiden kommen och då ska man vara förberedd! Hehe!

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis