fredag 1 juni 2012

Godmorgon

Denna fredag,det är en blå himmel utanför mitt köks fönster,kaffet i koppen,ja det är en underbar morgon, resten av familjen sover.Sen att det pratats om åska och regn i eftermiddag det gör det samma.
Idag är jag ganska övertygad om att mina barn kommer vara rent uppskruvade ;-) de har redan bestämt att det blir familje pizza ikväll och det kunde deras mamma gå med på.
I eftermiddag kommer kompisen som ska ha vår hund,hon ska även passa huset då den som skulle göra det inte har kommit hit än!! Det är fredag idag liksom......men jag krusar ingen utan löser det på annat sätt i stället! Men kom inte o be mig om hjälp!! MORR!!

Nu kommer min snäcka,så nu ska vi kramas <3

Kram på er

P.S De ringde 5,30 från jobb...nej jag har semester!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis