torsdag 28 juni 2012

Gissa vad!

Solen skiner här hos mig och det hoppas jag sannerligen den gör hos er alla! Frukosten smakar så mycket bättre när solen är framme!
Idag är det ett kvällspass som gäller,så jag hinner njuta lite av solen.
Idag är det tänkt att mannen & snäckan ska åka och fiska lite,det är något min dotter älskar att göra,men det är inget som jag följer med på! Tvi fasen för fiske! Haha! Hon älskar om pappa,hon och brossorna åker med husvagnen 1-2 dagar till Harasjömåla där hon kan få fiska i barndammen. Ja det är inte mycket som krävs för att barnen ska vara lyckliga! <3

Nu ska jag ta och dricka lite mer kaffe och sedan ta ett varv med snabeldraken och vått torka golven.

Kram

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis