tisdag 19 juni 2012

Ännu

En morgon som man är uppe sådär sjukt tidigt! Igår när jag kom hem var jag rent slut,halv sov på soffan i ca 1 timme,men det var ju inte lätt att somna helt.snäckan hade kompisar här som skickade henne titt som tätt och fråga efter glass,läsk,kexchocklad  och när de inte fick det så valde dom att gå hem (snälla kompisar!) men jag blev irriterad efter ett tag....skicka snäckan och fråga när de vet att svaret blir nej! Skit ungar!! Givetvis blev hon ledsen när de gick....men jag sa att du ska inte leka med kompisar som bara skickar dig att fråga efter en massa....vill de ha vad det nu månde vara så får de gå hem till sig och äta det! (Jag bjuder mer än gärna det är inte det,men när det går till en viss gräns då är det nog) Jag kände att jag hade ett dåligt humör där jag låg på soffan och kände att jag exploderar om det sker en grej till!! Skyller allt på att jag var uppe 4.40 igår.....hoppas att det blir en piggare eftermiddag för mig idag!
Nu ska jag fixa med min frukost.

Kram

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis