torsdag 17 maj 2012

Vaknade vid sju

Snåret i morse och var helt 100 på att det var lördag,men täka sig det var det inte! Riktig lyx att ha killarna 2 dagar extra är det är klämdagar för dom i skolan. Visst jag vet ju när de "ska" vara här så det var inte så att de ringde i förrgår och ville komma,men det händer det med. Sen kan det vara helger när de ska på disco eller annat som de inte kommer,men oftast så vill de komma till sin mamma <3
Jag har inte berättat att jag tagit kontakt med en tatuerare, som ska få göra en cover up på en gammal jag har på ena skuldran,den gjorde jag -97 så den har ett par år på nacken och istället för att fylla i den så ska jag göra om den. Det var mer en tonårs revolts tatuering.
Sen är jag inne på att göra någon tatuering som påminner om pappa,men jag vet inte riktigt vad det ska vara...kan höra om tatuerare har något förslag. Vet inte om det ska vara en textrad i nån låt jag vet han gillade och få i hans datum på något sätt,sen är det frågan var jag ska ha den......jag har ju funderat på att göra detta sedan han gick bort,men det är inget jag vill hasta med direkt.

Idag vet jag inte vad som står på schemat,imorgon ska killarna växla in alla mynten som vi sparat i en tror det är en urna man hade öl eller vin i förr,där är ca 4000 kr i endast mynt och sedan ska det växlas in till Bulgariska leva. Givetvis tycker killarna det ska bli skoj att se exakt hur mycket där i och att sedan få gå i på forex och växla det tycker de är spännande. Igår packade de sina väskor så deras oxå är klara så är det mitt o mannens som ska packas med det görs inte förrens 1-2 dagar innan.

Nu ska jag ta lite mer kaffe och sen väcka resten av  medlemmarna i familjen  som sover...alla mina killar vill säga.

Kram

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis