söndag 20 maj 2012

Underbara söndag

Slänger in ett snabbt inlägg från jobb. Solen skiner och det är ca16-17 grader ute,kanske hinner jag sitta en stund i solen när jag kommer hem.
Killarna ska åka med tåget kl 15,så jag hinner inte träffa dom innan de åker med tåget om jag inte kan smitta lite innan 3..kanske kan skippa kaffet så hinner jag säga hej då o ge dom en kram. Vi ses ju snart igen,de kommer redan den 31 maj efter skolan,så de är lediga fredagen innan vi åker.
Mannen är iväg och fiskar med barnen idag,de åkte samtidigt som jag åkte till jobbet,men jag slängde iväg ett sms och frågade om de fått något....men som jag trodde ingen fisk. Min man är ingen jätte bra fiskare...eller kan det bero på att äldsta sonen far rundor som tarzan i träden och på bryggorna! Haha! Skämmer ju fiskarna när man far på det viset!
Ikväll blir det lite grillat hos familjen,har en bit ytterfile i kylen som vi ska ta tänkte jag. Till det så ska jag göra lite broccoliris, river broccolin på den grova sidan och ner i kokande vatten ca1 min serveras,super gott. Kan göra det med blomkål oxå. Ett alternativ till ris.

Nu ska jag renbädda lite sängar.

1 kommentarer:

  1. Oj haha vilken konkurans i sängen med 6-8 gosedjur! :) Hur gör ni när ni åker bort? :)
    KRAM Sojka!

    SvaraRadera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis