torsdag 31 maj 2012

Morron

På er alla fina! Morgonen här hos mig är grå men jag hoppas att det spricker upp.
Håller på att fixa matsäck och frukost till snäckan,de ska på utflykt till Wanås slott,så det är matsäck som gäller. Till frukost här hemma så har hon beställt stekt bacon :-) och vad gör hennes rara mamma...fixar det. (Allt för att hon inte ska bli sur och tvär så här på morgon kvisten :-) ,visst det kan ske än så jag ska inte ropa hej!)
Ikväll kommer killarna hit,gissar att det är många fjärilar i deras magar! Ja det är där väl lite i min oxå.
Igår så plockade och donade jag lite,kollade över barnens resväskor och snäckans o H är klara så de låste jag,det ska läggas ner skor i min och mannens,för mannens bli blir det 2 par,min del 4-5 par har inte riktigt bestämt om jag kan klara mig utan något par! :-) Får se det är ju 2 dagar innan vi åker.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och göra snäckan sällskap i soffan en stund innan det ska kläder på.

Kram på er <3

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis