torsdag 10 maj 2012

Idag skrev igår

Att jag skulle återkomma idag med sonens upplevelse i förrgår natt.
Han hade vaknat vid 3 snåret och trott han hade tappat täcket,när han tittar bredvid sängen ut mot "rummet" så ser han att där står någon och tittar på honom. Han hade blivit så rädd så han hade gömt sig under sitt täcke och smsat pappa att han skulle komma in (men han hade inte hörd att han fått sms),han berättade det att han kunde höra hur hans hjärta bankade! Stackars min kille!
Han hade brutit ihop på morgonen,så papps nya hade blivit alldeles "till" sig av oro och frågat men H vad är det om har hänt!!??
Han berättade att det hade varit någon i hans rums som stått och tittat på honom!
M "försökte" förklara så "gott" hon kunde (hon är skeptisk mot sådant eller eftersom hon inte själv upplevt något så har hon svårt att tackla det) hon menade på att det har väl varit farfar eller morfar som var hos dig inatt. Då bröt H igen och sa: Nej det var inte farfar..utan morfar!! Barnen saknar sin morfar så otroligt mycket!
Då sa M: Ja men då var morfar hos dej för att titta till dig och han ville absolut inte skrämmas!
Han vet säkert om att ni snart ska åka på semester och kanske har  ni pratat om att åka tillsammans....


När jag pratade med H igår kväll så blev han ledsen igen (jag fick kämpa att inte bryta ihop på jobbet) jag sa att du ska inte känna dig "rädd" att gå och lägga dig....nu har morfar kikat till dig. 
Då kom ju nästa fråga som: Hur kan han förflytta sig ända till oss? Ja det kan mamma inte svara på,men jag vet att morfar/pappa är hos er,oss och framför hos Gunan!
Kram på er!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis