söndag 27 maj 2012

Har en sjukling

Här hemma :-( snäckan vaknade vi 8 snåret och kallade på mig. Jätte ont i sitt huvud och mådde illa,hon fick alvedon och sen kom hon ut och ville ha en spann...då kom kräket oxå :-S.
Efter en stund kallade hon igen och ville hoppa in i duschen en sväng,rätt vad det var så var hon inte var i badrummet,då hade hon krupit ner i sin säng igen. Jag kikade nyss till henne och då sov mitt hjärta.

Ikväll ska jag ju iväg och titta på After Dark,det är min morsdags present ( men h´jag g´har vetat om den ett tag ju), det ska bli riktigt trevligt att komma iväg och se dessa. Det hela blev ju bättre när jag fick höra att min bästa vän oxå skulle dit ikväll. Så det ska firas med vin i pausen! Tänk att än en gång har ödet visat att vi är äkta vänner! Menar de ska uppträda i 5 dagar och givetvis så prickar vi in samma dag!

Nu ska jag dricka lite mer kaffe.

Kram på er

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis