onsdag 30 maj 2012

Godmorgon

Alla fina,hoppas ni sovit gott eller sover gott till er som inte är uppe vid denna tiden.
Idag är jag trött,sådär trött i kroppen som man kan bli ibland. Ska bli skönt att få komma iväg om 3 dagar och ladda batterierna och ha det helt fantastiskt mysigt med familjen o Gunan <3
Så kan man hoppas att snäckans "mysiga" humör ger med sig när vi är iväg en morgon här kan vara ett "krig" tex fel strumpor,fel skor,håret är inte mjukt,fel byxor,fel trosor,fel tröja eller så är det oss det är fel på! Jag antar att det är på det viset som flickors sexårs trots yttrar sig,minns när killarna var i hennes ålder,de var så känsliga så det grät till minsta lilla.

Igår ringde minsta sonen,han skulle berätta de varit i Danmark på klass utflykt. Sen lurade mig han mig rejält eller det var exts fru som sagt till honom att lura mig och jag blev lurad! Vi pratade lite om resan sen sa han: Mamma du vet att M o N har feber och röda prickar........det har jag oxå fått plus att jag har fått feber.
Jag: Du har haft vattenkoppor! Ska du vara hemma imorgon?
Han: Det är inte vattenkoppor utan några andra prickar.....
Jag: Suckade och sa Jag blir så matt!
Då brast han ut i skratt! Och frågade om jag gick på det! Haha! Jäkel unge! Hade ju bara fattats det oxå en son med jack i bakhuvudet och en prickig korv! Haha!
Hörde hur det skrattades gott i bakgrunden oxå! Men det kommer att ges igen bara så ni vet ;-)

Idag ska det dammsugas och torkas golv och tvätta det som finns i korgen,så jag slipper ha tvätt i korgen när vi kommer hem.Se över våra resväskor och se så vi har med det som ska med.
På fredag ska vi lämna hunden där han ska vara när vi är borta och jag gör det med värme i mitt hjärta eftersom jag vet att han kommer få det kalas bra där uppe.

Nä nu ska jag ta och dricka klart mitt kaffe för att sedan påbörja lite här hemma för att sedan åka till jobbet.

Kram

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis