tisdag 8 maj 2012

Godmorgon

På er alla läsare! Hoppas ni sovit gott,jag har sovit rätt hackat sedan  5 snåret,ni vet när man kan ha den där känslan att man är rädd att försova sig. Har inget att pass idag förutom att jag INTE får glömma matsäck till snäckan idag,de ska iväg på Hitta Vilse,det är friluftssäkerhet för barn. Det går ut på att göra barnen tryggare och säkrare OM det skulle hända att de går vilse i skog och mark; Stanna på en plats,synas och höras,hålla sig varm.
Det är något fs har för de 5-6 års barnen. Är det fler där ute som vet vad Hitta Vilse är?
I matsäcken ska finnas pannkakor och saft.
Sen är det matsäcks dax imorgon med,då ska de ha ute dag med nya fröknarna på skolan..... spännande värre tycker snäckan om det.
I eftermiddag så är det 5½ års kontroll på BVC,det är väl inget snäckan ser fram emot direkt,hon ska ju få en vaccinations spruta och det gillar hon ju inte! Men jag lindade in det lite "fint" att det är bara för att du nu är så stor så du ska börja skolan du få den. Och hon "köpte" det....

Igår blev det en runda på 3,5 km igår kväll,jag traskade på rätt bra trots att jag var varit sjuk.....ska erkänna att det känns i mina ben idag! Men det var super skönt,sen att man hade sällskap gjorde det bättre. Ska bli en tur idag igen, men då går jag tidigare.

Nu ska jag fixa matsäcken!

Ha en skön dag!

1 kommentarer:

  1. Har aldrig hört talas om Hitta Vilse. Men det låter som en kanon grej för barnen. Är det skolan som ordnar detta. Tänkte man kunde kanske tipsa om det annars.
    Kram och ha en bra dag

    SvaraRadera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis