lördag 5 maj 2012

Godmorgon

På er alla som läser! Såg att det var 36 stycken igår,trevligt! Lite tråkigt att så få kommenterar.
Vakande av att snäckan var ledsen,hon hade jätte ont i sitt huvud. Så det var att fixa lite alvedon och sen sätta på tvn. Hoppas det inte är något som blir långdraget....för nästa vecka så är det 2 dagar som det ska vara matsäck med till fs och det ser hon ju fram emot hur mycket som helst.
Idag skiner solen men än så länge ingen direkt värme,8 grader har vi + att det blåser en del. Men man kan ju njuta i solen på söder sidan :-) Men innan dess är det ju lördags mys med kaffe och melodikrysset! Ett måste på sina lediga lördags mornar. Kalla mig tant! Men det är attans roligt!

En sak som är ännu roligare det är att vi åker om 29 dagar! Tjooho!  Jag fixade faktiskt toalett väskan igår,lite tidigt men nu är det av kryssat från pack listan.
Sen när killarna kommer hit till kristiflygare så har de sin "packning" med sig så vi kan göra deras resväskor klara. Först sa vi att de skulle ta resväskorna med sig hem 20 maj så de kunde packa den hos pappa och sedan mötas upp den 31maj.....men efter lite överläggande så kom vi fram till att det blir ett jäkla asande för dom med resväskor :-)
Såg på vår sida hos resebolaget att biljetterna var ut skickade den 3 maj :-) Vet inte om taxfree katalogen kommer i samband med biljetterna?! Ja inte för att vi handlar där ur,men det är just "känslan" att få bläddra i den. Sjukt dyrt att köpa där ifrån.....
Sa det till mannen att vi barnen ha något godis eller likande så får det köpas efter säkerhets kontrollen,visst säkert inte billigt där heller men kanske lite ;-)

Nä nu ska jag fixa mer kaffe innan krysset börjar, sen in och pussa på snäckan.

Kram på er och ha en skön lördag!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis