torsdag 3 maj 2012

Godmorgon

På er alla läsare! Jag hoppas ni har sovit gott och att ni precis som jag vaknade upp till sol.
Men någon värme var det inte idag,men den kommer!
Idag blir det dejt med goa vännen som ska passa vår  hunden om 31 dagar. Känns bra att lämna honom dit,för där kommer han ha det riktigt gott.
Annars idag vet jag inte vad som står på schemat,en stund i solen blir det iallafall idag med....får ju passa på eftersom man vet inte när värmen försvinner från oss.
Ska iallafall kolla upp hur det har gått med en kompis som handlade på tradera och vann en auktion i mitten på mars och det var för mycket pengar,med frakt o allt tror jag det var 500 kr drygt. Men hon har inte fått det än....mail till säljaren och svar med en massa skumma bort förklaringar som hon inte alls köper. Hon ska idag om inte det hon köpt dyker upp göra en polisanmälan och sen ta kontakt med traderas support för att få säljaren avstängd. Jag förstår hennes frustration,......tycker bara det är konstigt att inte säljaren valde att skicka med rek när det är så pass dyra saker,visst som kompisen sa jag kunde mailat o sagt att jag ville hon skulle skicka med det och betalat extra för det....men man tror gott om de man handlar av..tyvärr menar hon på.
Ja vi får se hur det går.....

Nu ska jag ta lite med kaffe och sedan en morgon promenad.

Kram på er!

1 kommentarer:

 1. Hej söt :)

  Kan du inte ta och komma upp några dagar till mig och göra mig sällskap??

  jag vet inte hur jag ska överleva den här sista månaden på universitetet?? Det är sååå galet mycket att göra.. fy fan!!

  KRAM

  Och du.. din kommentar hos mig och vanish.. den försvann????

  SvaraRadera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis