lördag 19 maj 2012

Godmorgon Godmorgon

Jag hoppas i har sovit gott och liksom jag vaknade upp till sol.
Idag ska jag inte göra ett skit! Det var tänkt att bara ha familjedag igår ju.....men när jag o barnen var på väg mot Forex så ringde svärmor och de behövde vår hjälp,deras diskmaskin hade gått sönder och vill vi skulle möta dom på el giganten för att köpa en maskin och sedan ner till dom för att koppla in den! Och som valigt så släpper "vi" allt och räddar dom! Morr! Barnen suckade ganska rejält kan jag berätta.
Men den enda fördelen var att vi "sparade" mat pengarna vi tänkte lagt på kinamat i stan......det käkade vi hos dom i stället.
Vi var hemma vid 5 tiden igår,det blev lite kubb spel med grannarna.

Killarna ska in och hjälpa grannarna att klippa gräsmattan och på det sättet tjäna en slant,vilket de tycker är trevligt och granarna uppskattar det väldigt mycket.
Men först ska vi ju lösa melodikrysset innan lördagen startar på riktigt för familjen!

Nu ska jag fixa kaffe och frallor till mina <3an

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis