måndag 14 maj 2012

En obehags känsla

Igår kom grannen in till oss,vi har inte pratat med honom sedan han miste sin fru ( ville inte kasta oss över honom). Det visade sig att han varit borta 2 dagar och kom hem igår och då har någon vänt upp och ner på hela hans hus!
Tagit smycken som tur var inte hennes smycken de hade hon gömt så pass bra och pengar.
Han tyckte det var obehagligt att någon varit inne och rört rundor i deras tillhörigheter! Ja tvivale säger jag! Inbrott och brand är något som jag mår dåligt över när jag tänker på att man kan råka ut för!
Polisen var hos oss och kollade om vi märkt något,mannen hade märkt att hunden morrade och var väldigt orolig där ner,men han gick inte ner......
Polisen sa då att det kan ju oxå varit så att de snokat runt vårt hus oxå! Hualigen säger jag!!

Nu ska jag dra igång med jobbet!

1 kommentarer:

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis