måndag 7 maj 2012

Drar en

Lättnadens suck här på jobbet, när jag kollade min mail. Jag mailade polisen förra veckan ang detta med pass till barn.
Vi skaffade ju pass till killarna för ca 2 veckor sedan och enligt hon som "gjorde" dom sa att killarna inte behövde vara med och hämta ut passen. Men det skulle de tydligen varit ändå,varför tänker kanske ni. Jo detta  eftersom de ska skriva under en ytterligare gång i passet.....och den underskriften ska vara identisk med den underskriften de skrev på "plattan",för mig så kan jag tycka att det kan var ett lite "orimligt" krav på barn/ungdomar som inte "lärt" sig det här med att ha en personlig underskrift....iallafall tror jag inte att killar har det. Men jag kan ha fel.
Så nu måste killarna öva på att skriva sin namnteckning så identisk som det bara går med den de redan skrivit i passet.
Nå det var inte riktigt det jag skulle ta upp....men det kan vara bra för andra att veta!
Killarnas pappas nya berättade att de ska ju skaffa pass till deras 2 flickor som  är 1-2 år,men där ska tydligen passen inte vara giltiga mer än 6 månader pga av att de ändra sig så pass mycket. Jag fick ju en klump i magen och tänkte snäckan var ca 1½ när vi fixade pass till henne,det är giltigt till nästa år och hon är ju inte sig jätte lik! Tänkte att då måste jag skaffa ett nytt pass i rappet till henne. Mailade polisen och hade fått svar nu på morgonen att det var giltigt trots utseende ändring.

Nu ska vi ha rond!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis