tisdag 8 maj 2012

Då var snäckan

"Godkänd" sin 5½ års kontroll,det hela gick smidigt,även om det kom en o annan tår när hon fick vaccinet.
Men ett plåster på sticket och 2 tatueringar rikar så kom leendet tillbaks fort!
Men vår BVC sköterska är så enormt sävlig men väldigt vänlig och mjuk mot barnen....men det är liksom ingen riktig go i henne...jag upplever henne lite smått förvirrad...så där som jag själv kan vara i tid och otid iför sig :-)
Jag blev så full i skratt när vi satt där,hon frågade om snäckan var sugen på att rita lite och det var hon. BVC sköterskan sa att att du kan ju rita dig själv,mamma ,pappa eller en kompis.....men precis som det var på 4 års kontrollen så tvär vägrar snäckan rita det hon blir "ombes" att göra.....idag blev det en rutschkana som gick ner från himlen till en regnbåge! Hehe! Min dotter är mycket kreativ.

Nu måste jag susa vidare!

1 kommentarer:

  1. En 5½ års kontroll med vaccin??
    Det har jag inte hört något om för Linneas del??

    Kram

    SvaraRadera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis