måndag 30 april 2012

Valborgsmässo

Afton och solen skiner på höns och kaniner! Och ca 16 grader ute och vindstilla,riktigt nice om ni frågar mig!
Snäckan är ute och leker,hon älskar solen och värmen,lika så hunden.
Jag väntar på mannen som varit iväg och klippt sig,det var på tiden! Haha! Jag brukar säga till honom att hans hår växer uppåt ;-) för det spelar ingen roll hur han gör med håret när det är långt så står det rakt upp.Nästan bud att bjuda er på en bild så ni får se vad jag menar.....tror dock inte han skulle tycka det är så skoj! :-P

Nu ska jag strax fixa till salladen till kvällens grillning,sen ska jag ut sätta mig i solen,har även en fundering på om jag skulle dra ihop en kladdkaka oxå..får se vad jag känner för.

Dax att göra nån nytta.
Kram

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis