torsdag 26 april 2012

Morron!

Idag är det grått och trist ute,men vad gör det när man har sol i sinnet!?
Igår var jag och snäckan på rull och det gick "bra",mötte upp mannen i Tyringe så vi åkte med honom till stan.
Först var det IPU samtal för O och det var bara lov ord från hans mentor,vilket var skönt att höra då det var lite "stökigt" i början på vt. Men som mentorn sa han har mognat väldigt mycket + att hans glasögon har gjort honom lugnare.....och det kunde bara vi hålla med om.
Sen var det dax för IPU samtal med H och det var bra även där,han skulle läsa lite mer hemma,och läsa sina texter högt för sig själv för att hitta var punkterna ska vara.
Efter det var det dax att åka till polisen för att skaffa pass till grabbarna,ett helt A4 som skulle fyllas i,sen fick inte vi skriva under förrens vi blev betjänade och de hade kollat leg på oss,men visst det är smart. Klockan var nästan kvart i 7 när vi var klar hos polisen,för hos var det dax att bege oss hem igen,vi stannade på Mc för att få lite mat i magen. Vi var hemma vid 8 snåret så det var inte alls så sent som jag hade trott det skulle bli.

Idag vet jag inte vad som händer hos oss,kanske skulle åka iväg och försöka fylla kyl och frysen ett onte måste,kan inte förstå vem och vilka som äter upp det vi har här hemma :-)
Nä men det är skönt att rensa ut i frysen i stället för att bara handla och handla, det blir ju lite "roligare" att fylla den på nytt igen. Visst det är kanske inte så kul att betala sen,men man får "välja" var man handlar,för det finns pengar att spara. Gäller att vara lite ekonomisk iallafall!

Hur ska ni fördriva er torsdag?

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis