tisdag 24 april 2012

Morron på

Er där ute,fler än jag som är vakna? Ja det tror jag nästan för det är dax för skola och dagis för många barn. Men inte för min snäckan vi ska ha mys dag idag och imorgon,vädret ser ut att bli fint så det blir till att vara ute lite. Hon önskade att vi skulle fika ute idag och det tyckte jag lät kalas mysigt så det får det bli!
För övrigt så känns det som om min röst är tillbaks,visst vet inte om den håller så länge....men det lär jag ju märka.

Nä nu ska vi ordna frukost här hemma för att sedan gå denna tisdag till mötes!

Kram på er

1 kommentarer:

  1. Önskar så att vi kunde ses i sommar :) Inte bara säga det utan att det skulle bli av oxå <3
    Längtar så galet mkt efter dig ibland :)

    Kram

    SvaraRadera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis