lördag 21 april 2012

Lördag morgon

Alla i huset sover utom jag,den förbaskade hostan fick mig att stiga upp strax innan 7. Jag hostar tills jag nästan kräks.....ingen hostmedicin tar den,varken den på recept eller utan recept. Så jag funderar på om jag skulle ringa vc idag,såg att de har öppet mellan 10-13 inte för att jag tror på att jag får något dunder kur som tar denna skiten,även om jag är "piggare" än vad jag var tidigare i veckan.
Snäckan vill att vi skulle tagit och åkt till badhuset idag,men det är inget jag känner mig så pigg på (med tanke på att jag inte är helt 100 alltså,annars hade vi gjort det),så vi får se vad hon vill hitta på istället.
Kanske kan jag få henne att nöja sig med lite spel och cyklande,det är inget som är "ansträngande" för mig.
Vi ska iallafall göra vår räkna ner kalender till vi ska åka,så den skulle vi kunna fixa till idag.Förresten så är det 44 dagar kvar idag.Ska bli så skönt!
Jag och barnen satt och pratade om Gunans 60 års present,jag vet vad hon ska få av mig o mannen, barnen ska få välja själv till henne...låter killarna bestämma kan bli tufft att ha med sin lillasyster! Nä så det får de som ära att välja fritt. Kan inte avslöja något här i min blogg då hon är en av mina dagliga läsare :-)

Nä nu ska jag fixa lite kaffe och hoppas det smakar idag,för det gjorde det inte igår.

Önskar er alla en bra lördag!

Kram

2 kommentarer:

 1. Fy vad jobbigt du har det då, finns inget värre än att hosta. Har du provat ZYX tabletten på apoteket? Den är kanon, funkade både för mig och Loke när vi hostade. Värt att testa kanske. Hostmediciner är för övrigt bara vatten och fungerar inte alls.
  Roligt att göra en räkna ner kalender kanske vi med borde göra till barnen.
  Kram och ha en bra dag!

  SvaraRadera
 2. Ja det ska bli så skönt med semester. Det blir till Kreta och jag längtar så mycket! :)
  kram

  SvaraRadera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis