onsdag 18 april 2012

Kan det

Vara så att jag äntligen blivit kvitt febern?! Vågar inte ropa hej än riktigt, men än så länge har jag varit feberfri.
Natten som gick var rent ut sagt för jäklig,vid 1 vaknade jag och skakade,tog tempen och den visade 40,2! Trodde nästan det var slutet för mig så dålig jag var! Ingen känsel i benen och mina fötter krampade och var som isbitar,försökte väcka mannen den inte lätt med väldigt lite röst! Efter en stund lyckades jag få fram ett par av mannens strumpor......känslan av att känna känslen sagta komma tbx i fötter och ben var i den stunden obeskrivlig!
Under dessa dagar jag varit sjuk har snäckan varit otroligt 'snäll/duktig'! Märks hon börjar bli stor,mammas hjärta.
Idag frågade när vi skulle börja packa till bulgarien,jag sa att vi får vänta lite,men att vi kunde se över våra sommar kläder,om det är något speciellt som vi är i behov av. Och det var total lycka i hennes ögon. Killarna är oxå spända över resan,de har varit oroliga för detta med passen eftersom deras är för gamla så måste de ha nya. Och det har varit många funderingar om de hinner få passen i tid. Men vi ska ordna passen nästa veckan när deras pappa o jag ändå ska på utvecklingssamtal.

Har ni sett nya pantamera reklamen med tanten som dansar? Fattar inte hur de lyckas kommar på alla reklamer.
Så att man kunde ansöka att bli statis till ica reklamerna,man kanske skulle ansöka?! Kan ju vara starten på min framgång! ;-)

Nä dax att se över vad vi ska äta,jag har ingen matlust alls men måste försöka få i mig något. Har inte ätit något mer än ett glas per dag sedan söndags.....så det får bli något lättare.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis