söndag 22 april 2012

Jag har

Länge varit en av de där som inte riktigt förstår det roliga med att ut och springa. Men jag pratade med en kompis till familjen som sa att det är rena terapin..man rensar hjärnan totalt. Har sugit på karamellen rätt länge nu men tror baske att jag ska ge det en chans,givetvis med trevlig musik i lurarna och kanske sällskap. Kompisen var villig att "lära" mig att springa :-) kan kanske behövas! Men som sagt det är fortfarande under bearbetnings process.
Blir ju inget med det förrens jag är helt 100,ska till dr imorgon,läkarintyg måste jag ha, sen kan de lika bra ta lite prover tex CRPt för att kolla hur det är.(Måste ringa  jobbet och kolla om chefen anser det "lämpligt" att jag jobbar mina dagar i veckan) annars får jag bli sjukskriven.....sura pengar som tusan,men vad ska man göra när man är dålig?!

Sitter här och funderar om jag skulle ordna en kopp the och en macka lagom till BB börjar kl 21,00,tycker det suger lite i tarmen,ska kolla om mannen oxå är sugen på det.

Idag har det inte hänt ett skit alls här hemma,jag har slappat runt i mys kläder,snäckan fes rundor länge i sin pyjamas här. Men det är underbart skönt med sådana dagar,det är man värd måste jag säga.

Nä nu ska jag kolla upp med mannen om vi ska ha lite kvälls fika.

Kram på er.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis