söndag 29 april 2012

Host Host

Så passar jag på att hosta lite till! En hutt hostmedicin får det bli sen innan BB,tog den receptfria innan och det var inte till så stor hjälp.
Funderar på om man skulle stoppa in ett par öron proppar,har en dotter som är inne i en sådan härlig period..... :-/ NOT! Säger hualigen till den dan hon hamnar i tonåren.....då vete tusan om mamma vill vara med! Hehe! Det sägs ju att varje ålder har sin charm,men med min hand på <3 at så kan jag inte se charmen hos henne just nu.......kanske när jag tänker tbx när hon är 14-15 så kan jag se charmen i hennes 5 ½ års trots som hon just nu befinner sig i.....men för tillfället så ger hennes humör mig ett och annat gått hårstrå.
Tänker då min underbara vän Tjejmorsan som har 6 underbara flickor,var av de minsta är i min dotters ålder.....en guldstjärna till dig min vän! :-)
Sen har ju mina pojkar två systrar hos pappa som det skiljer 1 år mellan,en guldstjärna till dig oxå M. :-)


Imorgon får vi besök,så det blir lite grillning och sen en sväng upp och titta på brasan,mest för barnens skulle,sen kan det vara kul och se hur invånarna svinar sig! Slår inte fel att man ser de man inte trodde drack är fulla som as uppe vid brasan. Men det värsta är nog papporna som håller sina barn uppe på axlarna när de knappt kan stå på benen....ser så illa ut om ni frågar mig.
Oj vad jag lät som en moralkärring nu! Haha!


Nä nu ska jag fixa lite kvälls fika till familjen.


Kram på er!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis