lördag 28 april 2012

Godmorgon

På er denna lördag! Och jag önskar alla er som ska iväg på bloggminglet en riktigt trevlig dag och kväll. Önskar jag kunde åkte med men det kommer fler gånger.
Men jag får väl ha mingel här hemma med min familj ;-)
Igår kom Gunans förtidiga födelsedags present och jag tror att hon blev glad! Vi köpte en kamera till henne,en lite som inte tar sån plats nu till vi ska åka,ja hon ska givetvis använda den annars oxå :-) men den andra paketen får hon vänta med tills hon fyller år!

Idag är det 36 dagar tills vi ska åka,snäckan kryssar på sin teckning och räknade ihop det till 36 dagar! Hon utbrister: Mamma jag får fler och fler fjärilar i magen! Söta unge.
Nu ska vi duka fram frukost.

Ha en bra lördags förmiddag!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis