lördag 7 april 2012

God morgon

Denna påskafton,utanför fönstret yr det SNÖ! Jepps och det är lite vitt på gräsmattan.
Vilken "tur" vi inte bytte till sommardäcken redan,det blir väl fina böter om man skulle bli stoppad av polisen och det är sånt här väglag.
Idag ska snäckan äntligen få måla ägg....jisses vilket "tjat" det har varit på att få göra det,det är en "tradition" som jag tycker man ska behålla ust för barnens del,annars blir det inget rajrar idag. Men vi ska inte tapetsera utan det gör vi klart imorgon...visst är där inget på tv ikväll så kanske vi färdar det! Jag hoppas att killarna ska gilla det.
Nu ska jag fixa lite kaffe och få i mig lite frukost.
Jag önskar er alla en trevlig förmiddag, och blir det inget mer inlägg från mig idag så hoppas jag ni får en bra påskafton!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis