torsdag 12 april 2012

Gäsp

Idag var det super segt att stiga upp! Men det gick!
Idag fick jag redan på att det går/gick vattenkoppor på snäckans förskola! Tack för det televerket var finns den infon?! Sen spelar det ingen roll att det är citat "Bara två" som haft det! Det är luftburet,visst det är bra om hon får det det är inte det,men fallet kan vara att inte vi föräldrar har haft det (vilket vi har). Ni får gärna tycka det är en bagatell att "gnälla" över men det är min personliga åsikt och som jag vet jag delar med några av mina vänner.
Så nu har jag "gnällt" av mig lite!

Idag är det torsdag imorgon kommer min ena son hit...LÄNGTAR! På lördag är vi hem bjudna till vänner på grillning,riktigt trevligt ska det bli, få skratta lite och snacka skit. Känner att jag behöver andas lite "vän"luft! Hehe! Nä men ni förstår säkert hur jag menar....umgås mer än gärna med min man och mina barn men ibland kräves det lite annat.  Och jag har haft samtal med familjen om detta med vattenkopporna som härjar,men det var njemas problemas för hennes del...lika bra de får de menade hon på.

Nu ska jag göra mig redo för dagens pass på jobb!

Kram

1 kommentarer:

  1. Visst bör fsk informera om sjukdomar som härjar. Det gör dem hos oss. I höstas var det en lång radda sjukdomar på stora avd. Hosta med feber, magsjuka, kräksjuka, vattkoppor, höstblåsor. Lagom kul det kändes att lämna barnen då :-)

    SvaraRadera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis