måndag 23 april 2012

Fått

Mycket gjort trots allt idag,en vända till tippen,och veden är ÄNTLIGEN borta från uppfarten! Så här några månader innan det är dax för att få beställningen på ca 10 kubik.
Imorgon ska mannen iväg på kurs,så då är snäckan och jag hemma själva,får se hur vi ska tillbringa dagen,hoppas på fint väder så vi kan vara ute. Någon som är sugen på att träffas så hör av er! Eller borde kanske jag göra det för att vara en bra vän?! :-S
På onsdag ska snäckan och jag på lite äventyr,mot Ä-holm,utvecklingssamtal för eventuellt båda killarna annars bara lilleman,sen ska det fixas pass,men ska även ha lite extra mys med killarna när jag ändå är där.
Kanske hinner jag träffa någon kompis när jag ändå är där.....slog mig nu att det blir mycket att hinna på få timmar! Hehe!
 Nä nu är det dax för hostmedicin,sen ska jag få in dottern i duschen.
Ikväll kl 21 är det dax för ett nytt avsnitt av Alcatraz,den är så grymt bra,har ni inte tittat så gör det!

Önskar er alla som läser en bra kväll!
Kärlek till er <3

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis